You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Termeni si Conditii

Înainte de a utiliza sau obţine orice materiale, informaţii, servicii prin intermediul acestui magazin online, vă rugăm să citiţi cu atenţie Termenii şi Condiţiile. Aceste prevederi se completează şi cu Legea 365/2002 privind comerţul electronic republicată şi modificată şi cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

1. Informaţii administrator site www.michelle-creation.ro

Site-ul www.michelle-creation.ro este administrat de către SC Vortex Artwork SRL cu sediul social în localitatea Bucureşti, str.Cuţitul de Argint nr.46, sector 4, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J40/1733/08.02.2018, Cod Unic de Înregistrare 38822076, tel 0723522352, email. contact@michelle-creation.ro

2. Acceptare Termeni şi Conditii

Administratorul vă oferă accesul în magazinul online şi utilizarea acestuia, sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor Termeni şi Condiţii. Prin accesarea, utilizarea, obţinerea sau achiziţionarea oricărui produs, conţinut, date, materiale, informaţii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastră sunteţi de acord să respectaţi aceşti Termeni şi Condiţii. Admnistratorul îşi rezervă dreptul de a completa sau modifica orice informaţie din magazinul virtual fără a anunţa în prealabil utilizatorii site-ului.

3. Drepturi de autor

Vizitatorul/Cumpărătorul întelege dreptul de proprietate întelectuală şi nu va descărca/utiliza conţinutul magazinului online michelle-creation, imagini, descrieri, elemente grafice, fără acordul scris al administratorului întrucât reprezinta proprietatea administratorului, fiind apărat de legea dreptului de autor şi de legile referitoare la proprietatea întelectuală şi industrială.

4. Perfectarea contractului la distanţă, valabilitate

Odată cu lansarea comenzii pe magazinul online michelle-creation, cumpărătorul acceptă comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul îşi derulează activitatea.
Prezentul contract la distanţă intră în vigoare în momentul confirmării comenzii de către administrator. Confirmarea se efectuează verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).
Termenii şi Condiţiile magazinului online michelle-creation stau la baza contractului astfel perfectat.
Administratorul nu consideră sub nici o formă o comandă neconfirmată ca având valoarea unui Contract.
Cumpărătorul devine proprietarul produsului după confirmarea plăţii în cazul plăţii prin card respectiv după efectuarea plăţii şi semnarea documentelor de transport în cazul livrării prin curier cu plata ramburs.

5. Informaţii despre produse

Michelle-creation face toate eforturile pentru a vă prezenta cu corectitudine culorile, dimensiunile şi descrierea produselor. Totuşi, în cazuri rare, pot apărea inadvertenţe în cadrul informaţiilor referitoare la produse. De asemenea culorile produselor pot să difere în funcţie de monitorul dumneavoastră.

În cazul produselor handmade, acestea se remarcă prin originalitate, nefiind niciodată identice. De aceea produsele pe care vi le livrăm pot să difere de produsele prezentate în poza din magazinul virtual.

In cazul produselor personalizate, este necesară plata integrală a acestora, înainte de a se începe lucrul la ele.

 

6. Preţuri, modalităţi de plată, facturare

Preturile sunt afişate pe pagina dedicată fiecarui produs, conţin TVA şi nu includ cheltuielile de livrare decât dacă este specificat în mod expres acest aspect sau se oferă ca şi bonus pentru comenzile mari. In cazul în care preţul nu este afişat, veti avea posibilitatea de a cere o ofertă iar un operator vă va comunica preţul în cel mai scurt timp posibil.
Preţul produsului comandat este cel afişat la data plasării comenzii.
Preţul imprimat pe factură este acelaşi cu cel transmis de operatori în momentul confirmării comenzii.
Preţul produselor din magazinul online michelle-creation poate fi diferit de cel din magazinele fizice.
Modalităţile de plată sunt disponibile pe pagina de lansare a comenzii.
Pe baza informaţiilor detinute de Vortex Artwork SRL şi a celor furnizate  de cumpărător va fi emisă o factură pentru bunurile livrate. Totodată, coletul va fi însoţit de documentaţia prevăzută de lege pentru produsul /produsele comandat(e), după caz: certificate de garanţie, instrucţiuni de utilizare, etc.

7. Stocuri

Produsele sunt disponibile în stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor afişate. Clienţii sunt informaţi corect, conform termenilor şi condiţiilor, de disponibilitatea produselor comandate înainte de confirmarea livrării. Rareori, pot apărea erori de comunicare în acest sens.

8. Garanţii

SC. Vortex Artwork SRL garantează că produsele livrate sunt originale, noi şi însoţite de factura fiscală, chitanţă ( eliberată de administrator sau firma de curierat).

Declarăm pe proprie raspundere conform prevederilor art. 5 din HG nr.1022/2002 privind regimul produselor care pot pune în pericol viaţa şi sănătatea, securitatea muncii şi protecţia mediului că produsele livrate nu pun în pericol viaţa, sănătatea, securitatea muncii, nu produc impact negativ asupra mediului şi sunt în conformitate cu: Directivele CE 67/549/CEE şi 1999/45/CE

Pentru orice reclamaţie sau sesizare vă rugam să ne contactati la adresa de email contact@michelle-creation.ro

9. Informaţii privind exercitarea dreptului de retragere

Aceste prevederi se completează cu legea 365/2002 privind comerţul electronic republicată şi modificată şi cu OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii.

Politica de retur

Conform OUG 34/2014 aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele şi fără a suporta penalităţi în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin e-mail la adresa contact@michelle-creation.ro

Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere.

Consecinţele retragerii

Dacă vă retrageti vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract. Costurile suplimentare reprezinta orice costuri (transport, livrare, diminuare a valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii calităţilor şi funcţionării produselor, taxe poştale sau de orice altă natură) care urmează a fi suportate de consumator cu ocazia exercitării dreptului de retragere. Costurile aferente serviciului de curierat nu sunt returnabile. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada ca aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată. 
În cazul în care aţi recepţionat produse în legatură cu contractul, expediaţi produsele sau înmânaţi-le direct nouă în oricare dintre locaţiile afişate pe pagina de Contact al site-ului www.michelle-creation.ro , fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea. Termenul este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Condiţiile dreptului de retragere se aplică doar consumatorilor persoane fizice, definite în art 2, pct.1 al OUG 34/2014.
Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Consumatorul este responsabil de integritatea produsului până la întrarea în posesia magazinului.
Sunteţi responsabil pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor.
La solicitarea şi cu acordul consumatorului, SC Vortex Artwork SRL poate recomanda cumpărătorului achiziţionarea altui produs de o calitate şi la un pret echivalente cu cele solicitate în prima comandă. Comanda iniţială va fi anulată la data confirmării comenzii produsului/produselor ce înlocuiesc produsul iniţial.

Daca vă gândiţi să returnaţi produsul, nu îl utilizaţi!

Nu puteţi utiliza produsele pe care le-aţi primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinati produsul aşa cum aţi face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile de utilizare gratuită.

Nu pot fi returnate produsele care:
·      au facut obiectul unei comenzi speciale
·      au fost distinct personalizate la cererea consumatorului
·      prezintă urme de lovire, deteriorare, uzură
·      au fost desigilate şi nu mai au ambalajul original intact, cu toate accesoriile şi eticheta integre.
·      sunt puse prin orice mijloc într-o stare necorespunzătoare repunerii în vânzare
Pentru produsele ridicate de către cumparator direct din magazin, întrucât cumpărătorul are posibilitatea de a verifica produsul în mod direct, nu se aplică condiţiile de retur prevăzute în prezenta secţiune.
 
SC Vortex Artwork SRL va suporta cheltuielile de retur dacă acesta îi este imputabil. (Produsele primite nu corespund comenzii, sunt altele decât cele solicitate prin transmiterea acesteia).
 
Pentru alte informaţii legate de returul produselor vă rugam să ne contactati la adresa de email contact@michelle-creation.ro

10. Program de lucru, livrări, termene

O comanda poate fi plasată în orice moment dar perioada de procesare este de Luni pana Vineri în intervalul orar 9-18, exceptând sărbatorile legale.
Produsele disponibile în magazinul online pot fi livrate prin curier.
Termenul de livrare pentru produse este de 48 ore din momentul confirmării livrării şi optiunea de livrare aleasă
Livrarile fizice se efectueaza door to door, prin curierat rapid - serviciu externalizat deci îndependent de administrator. Pot exista întârzieri faţă de termenul de livrare stabilit în momentul confirmării comenzii; în acest caz administratorul nu îşi asumă nici o răspundere în numele firmelor de curierat în ceea ce priveşte întârzierile la livrare datorate curierului şi deteriorărilor, distrugerilor, pierderilor survenite pe timpul transportului până la cumpărător, care cad în sarcina curierului.
Administratorul îşi asumă responsabilitatea în privinta livrării produselor comandate de cumpărător. Riscul piederii bunului se transferă la cumpărător în momentul predării efective a bunului.


11. Obligaţiile cumpărătorului

Să furnizeze informaţii reale, corecte şi actuale despre entitatea sa atunci cand acestea i se cer, în caz contrar există posibilitatea refuzării comenzilor;
Să accepte soluţionarea eventualelor probleme în termen de 30 de zile de la data sesizării acestora printr-un email adresat  administratorului;
Să accepte TERMENII SI CONDIŢIILE administratorului odată cu lansarea comenzilor şi să achite contravaloarea mărfii prin metodele puse la dispoziţie, la momentul transmiterii comenzii.

12. Obligaţiile vânzatorului

Să pună la dispoziţia utilizatorilor gratuit informaţii profesionale cu privire la produsele şi serviciile sale. Conţinutul publicat în  magazinul virtual are caracter orientativ. Caracteristicile produselor şi documentatia tehnica aferentă acestora afişate pe site sunt puse la dispoziţie de către producători şi furnizori. Imaginile produselor sunt afişate cu titlu de prezentare. În functie de lotul în care au fost fabricate, aspectul real al produsului poate diferi.
Să contacteze clienţii pentru confirmarea comenzilor, prin e-mail sau telefonic;
Să livreze produsele în cel mult 30 zile de la confirmarea livrării, daca acestea sunt în stoc;
Să utilizeze datele personale colectate de la clienţi/utilizatori în concordanţă cu secţiunea `Politica de confidenţialitate `, parte integrantă  din TERMENI ŞI CONDIŢII.


13. Politica de confidenţialitate
 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC Vortex Artwork SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Datele ce vor fi salvate în baza de date SC Vortex Artwork SRL sunt: nume, prenume, adresă de email, număr de telefon, adresă şi alte date pentru facturare numai dacă acestea sunt oferite în mod voluntar. Refuzul furnizării acestora determina imposibilitatea procesării comenzilor transmise online către magazinul virtual michelle-creation.
Scopul colectării datelor este: onorarea comenzilor, reclama, marketing, publicitate, statistici, comunicaţii electronice.
Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele. Refuzul dvs. nu determina nici o consecinţă.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate terţilor cu excepţia partenerilor agreati/furnizorilor de servicii cu care există un contract prin care se protejează aceste date primite de la cumpărător sub sancţiunea obligării la plata de daune interese.
Optarea pentru abonarea la newsletter şi participarea voluntară la diverse concursuri/promoţii/loterii publicitare implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie pastrate şi prelucrate de către compania SC Vortex Artwork SRL.
Dacă nu doriţi să primiti înformaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de SC. Vortex Artwork SRL vă rugam să ne informaţi printr-un email la adresa contact@michelle-creation.ro
Site-ul www.michelle-creation.ro foloseşte Google Remarketing şi Google AdWords, colectând astfel cookie-uri. Cookie-uri sunt fişiere text, controlate de browser-ul de internet, care în versiunea standard este setat să le accepte. La accesarea magazinului online michelle-creation, acesta va solicita browser-ului de internet să stocheze cookie în memoria PC-ului. Informaţiile din cookie-uri generează reţinerea anumitor setări/ acţiuni între doua sesiuni distincte, mărind astfel viteza de încărcare a paginilor la următoarele vizite. Sunt situaţii în care poate fi retinută adresa IP-ului de pe care se accesează site-ul ori cea a site-ului de referinţă dacă este cazul. Cookie-urile permit site-ului posibilitatea de a furniza informaţii personalizate şi anunţuri publicitare relevante utilizatorului şi nu vor fi vândute, înstrăinate sau închiriate unei terţe părţi. Astfel de anunţuri pot fi afişate în website-urile reţelei Google Display şi Google Search. Partenerii noştri nu vor colecta informaţii personale cum ar fi nume, adresă de email, adresă poştala sau numar de telefon. În cazul în care nu sunteţi de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google său de către partenerii noştri de publicitate vă rugam să ne scrieti un email la adresa contact@michelle-creation.ro şi veţi primi indicaţiile necesare pentru dezactivare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodata, aveţi dreptul să vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la oricare punct de lucru al SC. Vortex Artwork SRL sau online prin email la adresa contact@michelle-creation.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Datele dumneavoastră nu vor fi transferate în străinatate.
Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte sau doriţi să le modificaţi, vă rugam să ne informaţi cât mai curând posibil.
_______________________________________________________________
Observaţie:
*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct. 

14. Litigii

TERMENII ŞI CONDIŢIILE se supun legislaţiei române.

În caz de litigiu, dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu are efect dupa înregistrarea reclamaţiei la sediul companiei, se va apela la instanţa judecatorească. SC Vortex Artwork SRL nu răspunde de prejudiciile cauzate fără culpa sa, de nefuncţionarea magazinului online sau pentru cele rezultând din imposibilitatea accesării paginilor magazinului virtual ( ex: defecţiuni la reţeaua de internet). Forţa majoră exonerează de răspundere partea care o invocă.